Selasa, 14 Mac 2017

harga bathmate malaysia

Posted By: amirwaffi - 8:57 PTG

Share

& Comment

PROMOSI TERKINI TERHAD HANYA KEPADA 10 PELANGGAN PERTAMA SAHAJA
HARGA PROMOSI : RM 280 termasuk kos pos (RM290 Sabah/Sarawak)

Harga akan dinaikkan semula ke RM299.00 selepas 10 tempahan
sila pm 0148040578 untuk harga promo

https://bathmatemurah.blogspot.my/search/label/harga%20bathmate%20malaysiaBathmate-malaysia- PALING termurah
**** PAM bathmate pump****
bathmate pumpMERUPAKAN Alat Pembesaran Senjata Lelaki Terbaik! dari Amerika!bathmate-malaysia-jualan-online-harga-murah

pem-besar-zakar-berkesan

Bagaimanakah PAM bathmate pumpberfungsi KEPADA ZAKAR?


ANDA PERLU Zakar anda terbahagi kepada 3 bahagian saluran; 2 bahagian saluran yang besar (bahagian atas zakar) ialah tisu ketegangan (Corpora Cavernosa), dan 1 saluran kecil (bahagian bawah zakar); iaitu laluan kencing dan berejakulasi dari (Corpus Spongisum).Apabila zakar anda BERADA dalam keadaan menegang, otak kita PASTI AKAN merembeskan hormon, yang mana akan menghantar darah ke bahagian zakar, memenuhi tisu ketegangan.
ANDA PERLU TAHU BERITA BAIKNYA ialah Corposa Cavernosa anda sebenarnya boleh diubah kepada lebih besar, panjang dan kuat dengan menggunakan PAM bathmate pumppumpWaterbuddy
Semakin kerap anda menggunakan BATHMATE, semakin mengembanglah ia dan membolehkan lebih banyak darah diisi di dalamnya. Ianya seolah-olah latihan BAGI ahli bina badan, tetapi anda membina otot zakar anda hanya di bilik MANDI SAHAJA
PAM bathmate pumpdireka dengan mengira tekanan mampatan minima untuk mencapai tekanan pengembangan yang maksima; bagi mendapatkan pertumbuhan yang maksimum dan ketidakselesaan yang paling rendah. Lebih tinggi tekanan air dalam BATHMATE, lebih tinggi dan besar zakar anda mengembang dan memanjang.
Tekanan air ini akan menjadikan keadaan dalam PAM bathmate pumpseperti vakum penyedut bathmate pumpmenggunakan Teknologi Hijau yang menyamankan anda ketika melakukan senaman zakar!! Memang menarik, senang, menyeronokkan dan berkesan.


PERHATIAN: Untuk mendapatkan situasi ‘sealant’ atau mampat udara sepenuhnya, pengguna bathmate pumpharus memastikan pangkal zakarANDA bersih dari bulu kemaluan
Tempahan JIKA BERMINAT

TEMPAHAN :
Harga : RM 280.00 termasuk kos pos (RM 290.00 untuk Sabah/Sarawak)
Maybank : 111105040375 (Mohd Amir Waffi)
wechat : amirwaffi
selepas buat bayaran, sila sms : bathmate pump, nama penuh, alamat pos, jumlah bayaran dan qty ke 014-8040578
SILA SMS dulu sebelum bayar > Ada stok bathmate pump? (nama anda) ke 014-8040578
STOK TERHAD


bathmate pumppembesar zakar terbaik

bathmate pumppembesar zakar

bathmate pumppembesar zakar terbaik

adakah anda mencari pembesar zakar yang berkesan?

saya cadangkan anda mengambil bathmate pumpwaterbuddy dan x30 yang berharga rm 250

bathmate pump– Pam Pembesar Zakar no 1
bathmate pumpmerupakan Pam Pembesar Zakar No 1 Di Amerika

Tahukah anda Tiada cara yang lebih mudah, senang ,selamat dan berkesan untuk membesarkan dan memanjangkan zakar anda berbanding menggunakan bathmate. bathmate pumpbukanlah seperti Pam pembesar Zakar yang lain menggunakan angin tetapi sebaliknya yang anda kena tahu ,bathmate pumphanya menggunakan air. Ya, menggunakan air dan ianya selamat, tidak menyakitkan dan10x lebih berkesan dari bathmate pumpmurahyang lain.
Zakar anda Lebih Besar, Lebih Mantap,dan Lebih Stamina Dengan pam Bathmate!

pam bathmate pumpadalah cara yang lebih selesa, mudah dan teknik semulajadi untuk mendapatkan saiz zakar besar yang diingini. Anda boleh menggunakannya di tiub mandi, shower atau paip air.

About amirwaffi

Organic Theme is officially developed by Templatezy Team. We published High quality Blogger Templates with Awesome Design for blogspot lovers.The very first Blogger Templates Company where you will find Responsive Design Templates.

0 ulasan:

Catat Ulasan

Copyright © 2015 bathmate murah malaysia

Designed by Templatezy